Selasa, 11 Ogos 2009

salam rinndddduuuuuuuuuu.......

Assalamualaikum semua,hope pada semua member2 sihat senantiasa hendaknya.....winduu yg terrramat pd u all sume...dah lama blog ni bersawang...habuk penuh merata2 tahap kritis dah ni hehehe....almaklumlaahh keybord masuk wad lerr....just bleh tinjau2 blog kengkwan tp tak leh nak tinggal ape2 komen....alahaiii susah gak bila tak boleh nak taip....alhamdulillah skrg dah ok...syukur yg teramat sgt.....mmm sbnrnya byk cite yg nak share disini tp....camtula...tgn ni cam kaku lak nak taip ape hehehe..apa kes?kes berat coz dah lama menyepi agaknya kikiki....

mmm skrg ni duk umh sorang2...danish n cik abg g masjid lps isyak kan balik laa dorang...sesambil tunggu dorang balik curik mase duk lepak dpn ni jap...sunyi sepi rumah bila tinggal sorang2 ni hehehe pasang tv utk jd teman....baru meriah skit tul tak?ohyaa lupa nak share cite baru2 ni ktorg p KL..atas urusan kerja abg n sesambil ziarah umh sanak saudara..ktorg p tak lama dlm 3,4 ari camtulaa...sampai umh dlm kul 3 pg coz sok hubby dah keje...sampai2 umh...masyaALLAH..ape dah jd ni....rumahku hancuss...abis selerak...baju2 dlm almari abis seme sepah2....terkezut yg teramat sgtt...mcm nk pengsan pn ade....perkara yg tak pernah ku duga....rumah ku dah dipecah masuk huhuhu....hubby terus call polis,polis dtg umh n lihat2 ape yg patut pastu terus blaa mcmtu je...polis ckp kalo nak buat report dtg ar esok..kalo x pun tak pe...sbb skrg byk sgt kes pecah umh...sampai polis pun tak tau nak buat ape dh skrg..kat m'sia skrg dah tak aman dah...selagi hukum islam tak terlaksana macamnilaa jdnyaa huru hara dibuatnyaa...moga2 islam akan terus membangun....membangun bersama islam...


ermm nak cite ape lg ek...haa skrg ni tgh sibuk cite pasal h1n1...makin kritis dah wabak ni...seram sejuk gak bila dah tau wabak ni dah makin bermaharajalela...nak bg danish p skolah bimbg gak...coz budak kecik aantibody dia masih kurang lagik...bila dah beso lain skit...cewah mcm doc laa pulak hehehe pandai2 jee...tp danish bila tak bg p skool melalak lak dia...suka sgt p skool...sonok p skool jumpa member2..kat umh boring sorang2...mm bila laa wabak ni nak berakhir yer...h1n1 satu pengajaran utk kita semua...utk kita lebih mengingati yg maha pencipta...semoga kita semua dpt mengambil iktibar diatas apa yg berlaku...opss ok laa dah pjng celoteh kali ni...hero dah balik so kena stop dulu nnti kita bersua kembali.....salam permisi...

1 ulasan:

ummumishkah berkata...

akhirnya dapat jugak dgr berita.... :)